Trend in kerstpakkettenland: gezonde kerstpakketten

0
107

De kerstpakketjes blijven ieder jaar toch weer ongelooflijk populair. Wijnpakketten, bierpakketten en ga zo maar door. Toch lijkt er een grote verandering te zijn in kerstpakkettenland. Wij Nederlanders worden ons steeds bewuster. Bewuster van onszelf en van de wereld om ons heen. Het resultaat hiervan is dat wij ook steeds bewuster omgaan met ons leven. We eten gezonder, staan vaker stil bij de herkomst van producten en leven een steeds duurzamer leven. Deze trend zie je ook duidelijk terugkomen in de kerstpakketten. Buiten de ‘ouderwetse’ bier, wijn en eten pakketten zie je tegenwoordig ook onderstaande pakketten steeds vaker voorbij komen.

1. Het welness pakket

Het welness pakket bevat precies wat je ervan verwacht. Geurtjes, producten, oliën en andere fijne artikelen in het thema van welness. Niet alleen leuk als kerstpakket, maar ook gewoon ongelooflijk leuk om iemand cadeau te doen. Moeder, dochter, vriend of vriendin. Iedereen wordt vrolijk van een fijn pamper momentje. Als variatie kun je ook wat specifieker kiezen voor bijvoorbeeld een Rituals giftset. Heb je lekker alle producten in een en dezelfde lijn.

2. Het duurzame pakket

Ook het duurzame pakket speelt goed in op de trend van duurzaamheid en bewustzijn. Dit kerstpakket is natuurlijk helemaal ideaal als de bedrijfsvisie en missie hier op aan sluiten. Een ruim assortiment duurzame pakketten zorgt ervoor dat je iemand altijd zal kunnen verrassen. Verschillende duurzame etenswaren en wijnen vormen de basis van ieder pakket. Van kaneel slagroom tot een Landal Greenparks voucher, ieder pakketje is weer helemaal anders.

3. Het biologisch pakket

De slogan dwaalt nog steeds in onze hoofden rond: ‘biologisch, eigenlijk ook heel logisch’. En dat is het ook. Waarom iets consumeren uit de fabriek, wanneer je het ook gewoon vers uit de grond kan halen? Het biologisch pakket speelt in op deze trend van bewustzijn van onze voeding. We weten nu eenmaal steeds liever waar ons voedsel vandaan komt en wat ermee gebeurt, voordat het op ons bord belandt. Het biologisch pakket zit dan ook boordevol biologische producten.

4. Het fair trade pakket

Een fair trade pakket zit, zoals de naam al zegt, vol met fair trade producten. Niet alleen dranken en etenswaren, maar ook leuke fair trade artikelen. Bij een fair trade pakket weet je zeker dat de producent een eerlijke prijs heeft gekregen voor zijn product. Het geven van dit pakket als onderneming toont natuurlijk ook een stukje maatschappelijke betrokkenheid. Maar het is natuurlijk ook gewoon super leuk om cadeau te doen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here