Een ergonomische bureaustoel die bij jou past

0
116

We horen vaak hoe belangrijk het is om een goede ergonomische bureaustoel te hebben op kantoor en thuis, maar er is helaas geen bureaustoel die voor iedereen geschikt is. Om deze reden heeft kantoormeubelen expert VG Trading begin 2020 de bureaustoelwijzer gelanceerd.

Een bureaustoel is heel persoonlijk. Zit je veel op je bureaustoel of juist heel weinig? Is het design van een bureaustoel voor je van belang? Of stel je een bewegende bureaustoel juist op prijs? De antwoorden op deze antwoorden leiden uiteindelijk tot jouw perfecte bureaustoel. VGTrading heeft de optimale manier gevonden om er samen achter te komen wat jouw ideale bureaustoel is. De ‘bureaustoelwijzer’ zorgt ervoor dat je door het beantwoorden van vijf vragen precies weet welke stoel er bij je past.

Prijsklasse bureaustoelen

VGTrading biedt in iedere prijsklasse bureaustoelen aan van topkwaliteit. Het is een misverstand dat een goede bureaustoel veel geld zou moeten kosten. Je zult er dan ook versteld van staan hoeveel keuze je hebt binnen jouw budget. Tijdens het invullen van de bureauwijzer geef je aan in welke prijsklasse je een bureaustoel zoekt. Vervolgens krijg je een overzicht te zien welke bureaustoelen er binnen jouw budget vallen.

Het nieuwe werken

Als moderne gebruiker van een bureaustoel stel je hoge eisen aan een bureaustoel. Tegenwoordig moet een bureaustoel in veel gevallen ergonomisch verantwoord zijn. Op kantoren worden vaak lange dagen gemaakt; acht uur of meer per dag is geen uitzondering. Dan is een goede bureaustoel van het grootste belang. Ook wordt het ‘bewegend zitten’ steeds belangrijker. Hierbij beweegt de bureaustoel mee met de bewegingen die iemand maakt op zijn bureaustoel. Hierdoor blijven de spieren en gewrichten soepel en blijf je de hele dag fit. En niet alleen de dag zelf, de kans op uitval met fysieke klachten op langere termijn wordt met een bewegende stoel ook een stuk kleiner. Als je een ergonomisch verantwoorde stoel of een bewegende stoel belangrijk vindt kunt je dit in de bureaustoelwijzer aangeven. Naast deze aspecten is er ook de mogelijkheid om te kiezen voor een design bureaustoel. Zeker als er veel aandacht is besteed aan de inrichting van het kantoor waarin je werkt, is dit een belangrijk aspect om rekening mee te houden. Hiermee zorg je ervoor dat jouw bureaustoel past bij de gekozen huisstijl.

Bureaustoel ergonomisch

Bureaustoel op maat

Langere tijd werken op een bureaustoel die verkeerd is afgesteld, kan tot fysieke klachten leiden. Naast deze klachten die op langere termijn op kunnen treden is het voor een werknemer niet fijn om dagelijks te moeten werken op een ongeschikte stoel. Dit zal ten koste gaan van de werkprestaties. Ook als je maar een paar uur per dag gebruik maakt van een bureaustoel is het belangrijk om te kiezen voor een stoel die goed bij je past. Ook in een paar uur per dag kun je door een verkeerde werkhouding fysieke klachten krijgen. Door bij de bureaustoelwijzer de fysieke kenmerken in te vullen maak je altijd de juiste keuze. Door jouw lengte en gewicht in te vullen kies je gericht voor een bureaustoel die past bij jouw fysieke kenmerken.

Ga eens proefzitten

VGTrading biedt u de mogelijkheid om in de showroom proef te komen zitten op de bureaustoelen. Want als u de bureauwijzer heeft ingevuld, dan wilt u de bureaustoelen natuurlijk wel even zelf uittesten. En dat vinden ze bij VGTrading meer dan logisch, want je zult er waarschijnlijk veel tijd op door gaan brengen. In een ontspannen sfeer, met een kopje koffie, kun je de stoelen testen. Medewerkers van VGTrading beantwoorden met plezier al jouw vragen. En probeer gerust alle stoelen uit die je maar wilt. Uiteindelijk gaat het hier wel om jouw bureaustoel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here