Afvallen door te gamen met een XboX One

0
285

Het zal niet de eerste keer zijn dat we plannen hebben om af te vallen. We nemen weer een abonnement op de sportschool, kopen nieuwe sportschoenen en gaan vol goede moed de strijd weer aan. Maar na een paar maanden worden de sportschool bezoekjes een stuk minder – het is nu eenmaal helemaal niet zo leuk om te doen. Gelukkig zijn er ook leuke manieren om af te vallen. Met de nieuwe Xbox One heb je niet alleen een middag of avond entertainment voor het hele gezin – je kan er ook nog eens mee afvallen!

Fitness spellen voor de Xbox One

De Xbox One komt namelijk niet alleen met avontuurlijke, entertainende spellen; je kunt er nu ook fitness spellen voor aanschaffen. Bij het ontwikkelen van de Xbox One vonden de ontwikkelaars het namelijk belangrijk om mensen te motiveren meer te gaan bewegen. We zitten namelijk erg vaak stil wanneer we aan het gamen zijn. Volgens de ontwikkelaars van Xbox Fitness moest dat anders kunnen. In samenwerking met bekende fitnessinstructeurs zoals Tony Horton, Shaun T, Jillian Michaels en Tracy Anderson hebben zij een spel ontwikkelt waarmee je thuis, op een entertainende manier, actief bezig kunt zijn. Zolang je jouw activiteiten combineert met de juiste voeding zullen de kilo’s er gegarandeerd vanaf vliegen.

Xbox Fitness

Xbox Fitness biedt trainingssessies aan van 10 tot 60 minuten lang. Je kan deze fitness sessies helemaal op maat laten maken voor jouw doelen en jouw levenspatroon. Tijdens deze sessies krijg je belangrijke tips over je conditie en de manieren om deze te verbeteren. Ook kun je meteen zien welke fitnessprogramma’s populair zijn bij andere gebruikers om op deze manier wat inspiratie op te doen voor jouw programma. Dankzij de Kinect camera worden de beweging van je lichaam gevolgd en hier kunnen vervolgens weer belangrijke metingen uit gemaakt worden zoals de hartslag, het tempo en de fysieke vorm. Zo kan Xbox Fitness je daadwerkelijk concrete feedback geven over jouw vooruitgang. Leuk en actief bezig zijn, ook wel zo leuk! Zo is een resoluut (en daarnaast ook erg gevaarlijk en ongezond) appeldieet helemaal niet nodig.

Gewoon thuis trainen

Dat abonnement op de sportschool mag dus gewoon opgezegd worden. Met de Xbox One werk je vooral aan spieropbouw en conditie – ideaal om net die paar extra kilootjes kwijt te raken. Gewoon lekker gewoon thuis trainen, alleen of gezellig met het hele gezin. Waar en wanneer het jou uitkomt. Het enige wat je hoeft te doen is de Xbox op te starten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here